Jurnalul Asociației Medicale Americane, 311, 8, 806–814.

Jurnalul Asociației Medicale Americane, 311, 8, 806–814.

Când glicemia crescută devine cronică, creează o varietate de complicații medicale acute și longitudinale. Factorii de risc enumerați în paragraful de mai sus contribuie semnificativ la reducerea sensibilității la insulină (Copeland et al., 2011).

Complicațiile medicale care decurg din diabetul de tip 2 includ microalbuminuria, hipertensiunea arterială, bolile de rinichi, dislipidemia și neuropatia. Nivelurile avansate ale acestor complicații apar în general la aproximativ 10 ani de la diagnostic (Hannon, Arslanian, 2015). Acest lucru ar putea crește semnificativ riscurile de morbiditate și mortalitate în cei mai productivi ani de viață, când copiii cresc pentru a se alătura forței de muncă și pentru a avea familii. De asemenea, prelungește costul fizic și financiar cauzat de boală.   

Cum să reduceți riscul unui copil de a dezvolta diabet de tip 2

În mod clar, o creștere a prevalenței diabetului de tip 2 la copii are implicații viitoare pentru forța de muncă și sistemul de sănătate al națiunii, precum și sănătatea și fericirea individuală. Vestea bună este că, prin modificarea de bază a stilului de viață, riscul unui copil de a dezvolta diabet de tip 2 și complicațiile asociate de sănătate pot fi reduse semnificativ.

Pentru a schimba curentul asupra acestei tendințe tulburătoare, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (2017) oferă o varietate de recomandări:

Înlocuiți consumul de băuturi dulci cu apăMănâncă mai multe fructe și legumeImplicați copiii în pregătirea meselor sănătoaseMănâncă la masă în loc să fie în fața televizorului sau individual într-o camerăÎnvățați copiii despre etichetele alimentelorMâncați împreună în familieServiți porții mai miciFacilitați 60 de minute de activitate zilnicImplicați copiii în sport

De asemenea, se recomandă ca părinții să discute cu pediatrii lor despre riscurile de a dezvolta diabet de tip 2, astfel încât acțiunea timpurie să poată opri progresia bolii. 

Când luăm măsuri pentru a crea o cultură a bunăstării acasă, susținând și exprimând obiceiuri sănătoase, putem crește probabilitatea ca copiii noștri să crească și să devină adulți fericiți și sănătoși.

Referințe

Abbasi, A., et al. (2017). Indicele de masă corporală și diabet zaharat de tip 1 și tip 2 incident la copii și adulți tineri: un studiu de cohortă retrospectiv. Journal of the Endocrine Society, 1, 5, 524-537.

Centre pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (2017). National Diabetes Statistics Report, 2017. Atlanta, Georgia: Centers for Disease Control and Prevention, U.S. Dept of Health and Human Services.

Copeland, K.C. et al. (2011). Caracteristicile adolescenților și tinerilor cu diabet de tip 2 cu debut recent: cohorta TODAY la momentul inițial. Jurnalul de Endocrinologie Clinică și Metabolism, 96, 1, 159–167.

Dabelea, D. et al. (2014). Prevalența diabetului de tip 1 și de tip 2 în rândul copiilor și adolescenților din 2001 până în 2009. Jurnalul Asociației Medicale Americane, 311, 17, 1778–1786.

Hamman, R.F. et al. (2014). Studiul SEARCH for Diabetes in Youth: justificare, constatări și direcții viitoare. Îngrijirea diabetului, 37, 12, 3336–3344.

Hannon, T.S. și Arslanian, S.A. (2015). Fața în schimbare a diabetului la tineri: lecții învățate din studiile despre diabetul de tip 2. Analele Academiei de Științe din New York, 1353, 113-137.

Lawrence, J.M. şi colab. (2014). Incidența diabetului zaharat la tinerii din SUA în funcție de tip, rasă/etnie și vârstă, 2008–2009. Diabet, 63, (Supliment 1), A407.

Ogden, C wortex.L. et al. (2014). Prevalența obezității la copii și adulți în Statele Unite, 2011-2012. Jurnalul Asociației Medicale Americane, 311, 8, 806–814.

Coperțile revistelor, cărțile de vizită și postările pe Instagram cu reprezentări slabe, bronzate și puțin îmbrăcate ale corpului uman au devenit aproape o marcă comercială pentru industria fitness-ului. Mulți clienți actuali și potențiali de fitness, precum și o mare parte a societății, au fost instruiți să asocieze aceste manipulări morfologice ale formei umane atât cu fitnessul, cât și cu sănătatea.

Desigur, acest lucru ridică o întrebare importantă: cum afectează acest lucru valoarea de piață a unui profesionist în sănătate și fitness care nu reușește să se potrivească cu aceste standarde estetice înalte stabilite de echipele de marketing în loc de profesioniștii din domeniul sănătății educați? Antrenorii personali au nevoie de abdomene cu șase pachete și de un fizic ultra-slab pentru a-și demonstra stăpânirea vieții sănătoase?

„Nu” sau „Absolut nu” ar părea a fi răspunsul corect. Un fizic extrem de slab spune foarte puțin despre capacitatea unui profesionist în sănătate și fitness de a ajuta alți oameni. Cu toate acestea, luând în considerare complexitatea marketingului și atingerea clienților în spațiul de formare personală, „depinde” ar fi un răspuns mai corect. Deși mulți dintre noi ar dori să creadă că industria în ansamblu ar trebui să se bazeze pe acreditări, experiență și forță individuală, este important să ne amintim că lucrăm cu ființe umane impresionabile.

Ca oameni, vederea domină sistemul nostru senzorial. Modul în care ni se par lucrurile este adesea primul criteriu pe care îl folosim atunci când decidem să luăm măsuri. Fără consiliu, persoanele care caută serviciile generale ale unui profesionist în sănătate și fitness pot avea sau nu timpul, interesul sau cunoștințele necesare pentru a investiga acreditările, experiența sau aptitudinea profesională generală. În acest caz, ei se bazează pe judecata rapidă a aspectului fizic al unui profesionist pentru a-și stabili nivelul de credibilitate.

Este demn de remarcat faptul că mulți bani se fac din decizii extrem de reactive, impulsive. „Îți simt pantalonii strânși? Cumpără asta acum!” „Te simți rău pentru corpul tău? Ia pastila asta!” „Vrei să profiti de specialul nostru de antrenament personal de Anul Nou? Înscrie-te astăzi!” În aceste situații, scopul este o vânzare rapidă, așa că cu cât este mai simplu atracția senzorială (vizuală), cu atât procesul de vânzare este mai eficient.

Având în vedere acest aspect al naturii umane la scară largă, dacă sunteți un profesionist în sănătate și fitness care dorește să vândă „fitness” general oricui și tuturor prin televiziune, DVD-uri/programe online distribuite pe scară largă, suplimente pentru pierderea grăsimilor etc. standardul estetic recunoscut poate fi important. Dacă doriți să vă optimizați potențialul de câștig cu un produs general, nespecific, trebuie să faceți apel la imaginea publică generală, nespecifică despre ceea ce este acel produs.

Anumite populații de clienți potențiali, cum ar fi modele, concurenți de fitness, actori/actrițe, pasionați de fitness de elită etc., își pot câștiga existența sau își pot menține un sentiment de identitate personală cu fizicul lor. Acest tip de persoană va căuta adesea un profesionist care împărtășește și înțelege aceeași obsesie. Deși aceasta este o populație nenumărat de mică, profesioniștii care se potrivesc unui standard fizic sunt avantajați.

În timp ce aceste realități pot să nu fie o evaluare corectă sau chiar exactă a fitnessului și sănătății, ele sunt natura umană. S-ar putea să explice de ce, chiar și la conferințele din industria fitness, liniile de profesioniști din domeniul sănătății și fitness-ului se extind atunci când un antrenor „celebritate” oferă o clasă, indiferent dacă antrenorul respectiv nu a petrecut sau nu o singură zi învățând știința corpului uman. .

Profesioniștii în fitness nu sunt insensibili la fandom-ul bazat pe aspect.

Dacă sunteți un profesionist educat, experimentat și pasionat de sănătate și fitness în carieră, fenomenul „6-pack” poate fi frustrant. Înțelegem că ar trebui să fim modele pentru sănătate, dar știm, de asemenea, că nu este necesar să obținem grăsime corporală cu o singură cifră pentru a fi în formă și sănătoasă. Pentru unii, procesul prin care se ajunge la o astfel de condiție poate compromite de fapt sănătatea fizică și psihică. În plus, majoritatea profesioniștilor favorizează o abordare „pe termen lung” a fitnessului și sănătății prin introducerea de obiceiuri realiste în loc să recurgă la măsuri extreme pe termen scurt pentru a atinge obiective fizice extreme.

Vestea bună este că există literalmente milioane de clienți actuali și potențiali ale căror nevoi specifice pentru un profesionist depășesc evaluarea „pachet de șase”. Cel mai important criteriu pentru aceste persoane este găsirea unui profesionist care să fie relevant pentru ei și nevoile lor specifice de sănătate și fitness. Aceste persoane cu discernământ sunt adesea clienți loiali, pe termen lung, care sunt dispuși să plătească mai mult pentru servicii.

Cu toate acestea, clienții care sunt mai presus de nevoia de un antrenor de 6 pachete Instagram flash-in-the-pan nu sunt dispuși să facă niciun fel de fitness cu oricine. Vor să simtă că lucrează cu un expert care poate oferi soluții specifice la problemele lor specifice. Ei caută adesea un profesionist bazat pe reputație. Această reputație se poate forma prin gură în gură, distribuirea de informații relevante și calificate (bloguri, cărți, site web, videoclipuri etc.) sau alte forme de recunoaștere profesională.

Din păcate, mulți profesioniști calificați și pasionați în sănătate și fitness se tem să se impună ca experți. Ei continuă să încerce să vândă fitness general oricui și tuturor. Atunci când un profesionist al sănătății și al fitness-ului oferă un produs general unui demografic general, fizicul mai slab va avea deseori avantajul în achiziționarea de noi clienți.

Cum se stabilește un profesionist ca expert, renunțând la nevoia de a concura pentru like-uri pe Instagram atunci când obține clienți? Învățând tot ce trebuie să știți despre luptele, temerile și nevoile tipurilor de clienți pe care doresc să-i servească. Acest lucru poate însemna participarea frecventă la ateliere, prelegeri și conferințe. Ar putea însemna să citești fără încetare. Ar putea însemna stagiari sub alți profesioniști de succes care lucrează cu acest grup.

Desigur, procesul nu se oprește la învățare. Odată ce un profesionist dezvoltă cunoștințe unice, el sau ea trebuie să-și dea seama cum să împărtășească aceste cunoștințe într-un mod relevant la sala de sport/studio, în comunitate și nu numai. Din fericire, nu a fost niciodată mai ușor să distribui articole, videoclipuri și alte resurse unui număr mare de oameni prin intermediul rețelelor sociale. Clienții potențiali nu vor manifeste, totuși. Vor informații scurte, concise, prezentate într-un limbaj pe care îl înțeleg. Ei vor să simtă că trainerul înțelege, empatizează și poate oferi soluții pentru luptele lor specifice.

Succesul în industria fitness este o chestiune de a atinge un echilibru între cunoștințe și comunicare. Prea mulți dintre profesioniștii care se plâng de formatorii „6-pack” sunt buni la dobândirea de cunoștințe, dar slabi la conectarea și să devină relevanți pentru clienți. Multe dintre vedetele rețelelor de socializare puțin îmbrăcate au foarte puține cunoștințe științifice, dar au stăpânit conectarea și furnizarea de materiale relevante pentru clienții lor.

Atunci când un profesionist se angajează să acumuleze cunoștințe și experiență și apoi le împărtășește într-o manieră extrem de relevantă pentru a intra în legătură cu clienții actuali și potențiali, nevoia de a concura pentru „fructul slab” al atractivității vizuale se risipește semnificativ.

În calitate de profesioniști în sănătate și fitness, este important să muncim din greu pentru a deveni modele pentru fitness și sănătate. Cu toate acestea, dacă dorim să ajutăm societatea să treacă de imaginea „pachet de 6” a fitness-ului, trebuie să ne angajăm să ne lucrăm cunoștințele, experiența și, mai ales, mușchii de comunicare pentru a crea un impact larg și de durată asupra clienților noștri actuali și viitori. .

Certificarea de antrenor personal de la ACE este susținută de 30 de ani de cercetare bazată pe știință. Află mai multe.

Conform Raportului Statelor Unite ale Americii din 2016 privind activitatea fizică pentru copii și tineri, americanii ar trebui să rămână pe pământ fără acces la jocuri video, telefon mobil sau televizor timp de cel puțin o lună. Acest lucru nu numai că ne-ar oferi timp să „ne gândim la ceea ce am făcut”, dar ar putea contribui la rezolvarea unei probleme mai mari.

Această ediție recentă a cercetării care evidențiază diverse constatări privind activitatea fizică a tinerilor (și lipsa acesteia) ilustrează un prezent îngrijorător și un viitor sumbru în ceea ce privește sănătatea tinerilor.

Este aproape un clișeu acum să scoți în discuție faptul că copiii nu sunt la fel de activi ca odinioară, dar o examinare a datelor aduce acest punct acasă ca niciodată înainte. Aproape 80 la sută dintre copiii americani ratează semnul când vine vorba de regulile stabilite pentru activitatea fizică.

 Un motiv de îngrijorare din ce în ce mai mare este faptul că timpul pe ecran, care a fost mult timp asociat cu inactivitatea, continuă să crească. Potrivit raportului, 63% dintre copii beneficiază de mai mult de două ore pe zi pe ecran. Acesta este împărțit între televiziune, computer, telefon mobil și jocuri video.

Sectorul cu cea mai rapidă creștere și cel mai profitabil al opțiunilor de timp pe ecran pentru copii sunt jocurile video. Nivelul de imaginație, implicare și imersiune senzorială implicat în această industrie de 100 de miliarde de dolari pe an a fost de neimaginat cu ani în urmă. Aproape la fel de inimaginabil ca și faptul că aproximativ opt din 10 copii sunt acum relativ inactivi.

 Pe măsură ce ecranele de jocuri video ne alungă copiii de la activitatea fizică, se pune întrebarea „Cum putem concura cu jocurile video pentru a-i face pe copii să se miște din nou?” La urma urmei, acest tip de tehnologie nu merge nicăieri (am menționat 100 de miliarde de dolari pe an?)

Faceți copiii activi fiind un părinte activ

Am fost pasionat de îmbunătățirea sănătății tinerilor națiunii noastre de aproape 20 de ani. În acest timp, am lucrat cu copii, antrenori, părinți, profesori și alții pentru a aduce un sentiment de imaginație, aventură și creativitate în lumea fitness-ului pentru tineri. La urma urmei, acestea sunt aspectele lumii jocurilor video care o fac atât de atrăgătoare.

Aceste programe au avut succes în concurența cu jocurile video? Ei bine, cel puțin în timpul în care copiii participă, da, au. Într-un mediu pozitiv cu adulți activi și copii fără acces la jocuri video, miile de copii cu care am lucrat de-a lungul anilor s-au bucurat de activitate fizică, indiferent de nivelul de abilități. Și apoi se duc acasă…

Mi-ar plăcea să ofer o listă de jocuri distractive și creative și să spun tuturor: „Fă doar aceste jocuri și copiii nu vor mai juca jocuri video”. Cu toate acestea, soluția la problema de inactivitate care implică jocul video merge cu mult dincolo de cunoașterea câtorva activități distractive. Dacă vrem să ajutăm copiii, trebuie să abordăm plaga sistemică a inactivității care ne-a infectat întreaga societate. Datele disponibile au arătat foarte clar că copiii sănătoși și activi sunt produși de părinți sănătoși și activi.

Frustrarea mea a atins apogeul când adulții arată cu degetul ceea ce școlile și alte organizații comunitare nu fac pentru copiii lor. Ce facem în propriile noastre case? Ce exemplu de stil de viață activ și sănătos se dă sub propriile noastre acoperișuri? Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, adultul american mediu este inactiv 11 ore pe zi. Datele privind timpul petrecut pe ecranul adulților sugerează că adulții se află în fața ecranelor, în mod recreațional, timp de aproximativ trei până la cinci ore pe zi. Cum ne putem aștepta ca copiii noștri să fie altfel?

Am participat la consultații cu familia de aproape 20 de ani, ascultând părinții inactivi și supraponderali care îmi spun „tot ce își dorește copilul să facă este să joace jocuri video”. Cum obține un copil de 9 ani bani pentru a cumpăra o consolă, jocuri și un televizor separat de restul familiei? Nu există reguli aplicabile în casă?

În calitate de părinte, înțeleg cum ecranele ne-au ușurat munca. Un copil captivat de o activitate pe ecran, de obicei, nu ne cere nicio pretenție. Ne putem bucura de o rară privire de liniște.

Published
Categorized as Blog